July 8, 2008

I don't think the ranger's gonna like this,Yogi

Yes,Bubu,dar trebuie sa ma recreez.
Trebuie sa ma duc acolo unde este aer curat,la munte.Si asta cu ajutorul prietenului Q7.
Trebuie sa admir margaretele din poienita,pentru ca imi place frumosul.Si asta din scaunul lui Q7,scaun a carui piele probabil ca a venit de pe carca unei vacute care,mai stii,poate a pascut chiar in poienita asta.
Trebuie sa respir aerul curat de munte,aerul bogat in ozon.Si asta prin intermediul acestui buton care baga ozonul in bi-zona.Sa intre O3 si sa iasa CO2.
Trebuie sa scap de porcariile de fast-food-uri din urban si sa mananc ceva natural,aici in mijlocul naturii.Niste mici luati de la Corafour.
Trebuie sa ma bucur de linistea asta.De aceea,las Track 07 sa bubuie in masina,insa inchid geamurile si portiera.Si asa nu imi place melodia;am ascultat-o ieri cand mergeam spre club,sa agat piLde la o gura de uischean.Era haus.
Sunt cilivizat.Si asta pentru ca adun gunoiul rezultat,il bag intr-o punga si il las acolo unde am facut grataru,pentru a fi mai usor de strans.
Grataru l-am lasat acolo,pentru ca curge scrum si grasime de pe grill.Ori astea nu sunt Alcantara-friendly.Si face si zgomot cand trec peste gropi si imi perturba dramen beisul din "Bang & Olufsen"-urile astea jmechere.
Coloana de masini la intrare in Bucuresti,pe DN1.Nu voi ocoli coloana,si asta nu pentru ca nu pot,sau pentru ca nu am masina,sau pentru ca nu am bani sa cotizez la politai.Nu,nu voi face asta.Abia se mai aseaza micii aia in burdihan.Si daca tot nu se clinteste nicio masina,sa inchid geamul sa nu ma deranjeze claxoanele,sa dau drumul la bi-zona,sa pornesc masajul de la scaune si sa las putin scaunul pe spate.Ca doar de aia am dat ------$ pe Q7,ce siesta mea!

Ajung in poienita,relativ usor,datorita urmelor lasate de o masina mare.Ma asteptam la asta,ca doar nu mai exista vreun loc in care mana sau masina omului sa nu fi pus piciorul.
Trec cu vederea peste asta.Vad margarete,PET-uri si bondari.Margaretele rasarite,PET-urile plantate si "bondarii" care tocmai pleaca spre stupul urban.
In aer inca au ramas iz de mici,decibeli maneliciosi si codoiul basit de "patru-doiul" nemtesc.
"Padurea frate cu romanul" - si multi iau asta prea in serios,si vin sa se aiba ca fratii.Ei si cu fratele lor,substantivul ex-masculin,actual shemale.
Ma intind pe iarba.Ma uit la cer,la acei ulii care planeaza.Cat de frumos ar fi sa poti sa zbori asa cum o fac ei.Cum ar fi sa zbori?Poate ca daca ar mai fi fost niste Red Bull in dozele lasate pe iarba,as fi aflat.
Dar nu e locul meu acolo sus.Locul meu e aici,jos,printre "bondarii" si "trantorii" care fac combinatii si scheme prin intermediul WiFi si quad-band.Printre trasurile ale caror motoare nu se numesc 4.2 Quattro/330xd/V10 TDI,ci "Setila".Printre margaretele mai putin inalte decat doza de energizant,asezata in pozitie erecta.
Aici e frumos.Aici e tot farmecul vietii.
As da orice sa fiu si eu "bondar" sau "trantor",sa zbor in fiecare seara spre "Stupstock"-ul meu,unde sa agat fetiscane cu talie de viespe.Sa iau o fetiscana dornica de fetisuri,pe care sa o cheme Margareta.Sa o plantez pe scaunul din dreapta al acestui cosmar pentru orice activist Greenpeace,construit cu migala de Hans,Fritz,Schulz si alti Nokia-fobi.Sa o duc in poienita mea de 570m.p.,cu piscina.Sa urcam pana la cota 1,de deasupra lui P.Sa ne asezam pe platoul acoperit de matase si sa polenizam in conditii propice.
In natura,totul in natura.
Ce vrei,ba,asta e "la realite rumen deo-la pe-ii"

1 comment:

flry said...

lazy ass wabbit....n-ai mai scris nimic nou..natz natz..intru si eu dupa cateva zile si surprise surprise nimic nou...foooarte urat :-w