August 22, 2008

What is your third and final wish,master?

3 A.M. worries.
Chiar mi-e dor de o zbantuiala.
Nu vreau Studio Martin,Session,Kristal si altele.Nu pentru ca nu ar fi ok,insa vreau ceva,ceva mai domestic,mai variat,ceva cat se poate de ghiveci-like-even si cat se poate de simplu.Da,ceva DIY,precum mobila de la IKEA.
Stii,ca atunci cand da cineva cate un "baeram",de se aduna 'shpe persoane intr-un apartament,de se lasa cu batut in tevi la n A.M.,cam asa as vrea.Insa vreau sa se inceapa de cum apune soarele,iar cu putin timp inainte de rasarit,sa se opreasca tot,ca sa putem admira rasaritul din urbanul cel de toate zilele.Nu e ca la mare,insa tot e fain,datorita happeningului,respectiv a prietenarilor.Dupa care,sa il scoatem pe shuffle din somaj,cu o piesa,iar totul sa se incheie fie in cel mai emo de trist mod,cu pupat,imbratisat si plecat,recte "Ura si la gara,next to the aurolacs,pimps si taximetrists",fie in cel mai bun/lenes mod,recte sa o ardem gen cilau.Deci,cilau din ala pe sofa,cu taclale,cu ";))"-uri,cu ZZZzzzzz-uri,cu fum de tigara si far' de pause/stop,insa cu mai putini dB.
Da,imi este dor de asa ceva.Insa vreau sa tina mult de 4-5 ore,vreau sa se danseze,nu vreau sa se faca mofturi la muzica.Vreau sa fie multe melodii,multe genuri,vreau journey in time din '60 pana acum.Vreau sintetizatoare,vreau voce de tanti care vorbeste despre fetele care nu plange dupa Louie,decat voce de nenea care vorbeste despre baietii care plange cateodata.Vreau ca din subwoofer sa iasa techno bum bum,contrabas,iar din sateliti sa se auda corzi,triluri,hi-hats si maracas.
I'm a lowzy dancer,yet I wanna dance.Sa ma invart ca un titirez,sa sar ca si cum as fi pe pogo-stick,sa le fac pe toate stiind ca nu dau in discopatie.
Nu imi place cand se opreste muzica,fie ca s-a terminat melodia,fie ca a decedat mortal playerul respectiv.De aia prefer mix-ul live.Insa,pentru momente din astea fac exceptie,pentru ca piesele merita ascultate pana la ultima secunda.Si nu imi place cand melodiile au 2-3 minute,pt ca se termina prea repede,de aia prefer 6-7 minute de continuous eargasm,insa si acum fac exceptie.Stiu ca,desi tin putin,sunt multe.Sunt variate.
Ador ghiveciul muzical.E gustos.And I'll ask for some more.
Yes,that is my third and final wish,genie.

5 comments:

galani said...

cred ca ti-am zis ca I find this one of your best posts! Keep me posted. PS tre' sa mai iesim la o bere cu vladi nicu si spartanca :D

Wabbit said...

Probabil ca il face bun,faptul ca e sincer,natural and so on.Nu ca altele ar fi lisite de asa ceva.
And yes,we should.Eu,cel putin,ar trebui sa ma ies din casa.Mai ales ca,uite,mai sunt 4 zile din august,and frankly,nici nu am simtit cand s-a dus luna.Oh,well,thanki for the comment and i'll see there.Yet,still it doesn't involve music for n hours. [laugh]
Cheers!

Anonymous said...

Bine Beldi, când ne îmbătăm?

[Adică, tu mă știi, muzica-ca-muzica, da' băutura... :-D]

Illuminatus said...

Da, bun bun...si sunt perfect de acord cu galani!
Keep it up (up and awaaay)

Wabbit said...

Up,up and awaaaay,Beldi Man!Thanks,mates!Cheers!