June 19, 2008

Mica fantezie...poate si culinara

Romanu-i mai inventiv din fire,ca vorba aia,romanul se naste poet...inginer,analist politic/sportiv,etc.
Deci da.
Uite cum sta treaba.Pentru americani,clar luptele in ciocolata sau miere sunt ceva cat se poate de normal.Poate ca e un mesaj subliminal [ascuns in chilotii,pardon,costumului de baie deux-piece al luptatoarelor] de a-i face pe americani sa mance cat mai mult,si de a se face cat mai..vizibili din afara spatiului terestru.Deci da.
Si fiindca al mai prost om din lume e americanu,vorba lui nenea Rebengiuc,o sa le aratam noi yangheilor,cum vine treaba.Deci the romanian way.
Deci.O fi mierea aia a naibii de buna,de pana si ursul ii da limbi,insa mult mai fain e ca fatucile sa se lupte in mamaliga.Dar sa nu fie proaspat scoasa din ceaun,ca se lasa cu tratament involuntar de exfoliere [mai nou,cica ii spune peeling.Deci CUL.Sa fie calie asa,iar ca sa mearga treaba ca unsa,punem niste mujdei de usturoi.
Nu vreti in mamaliga?Bun,fetele o sa o arda cat se poate de G2G wrestlingish in carne de mici.
Pentru cei care s-au saturat de bucatarie romaneasca,dar au gusturi mai orientale [adica de la Dristor],vor fi lupte in maioneza de shaorma.Asta pentru cei care vor fetele mai bine facute si cu de toate.Logic ca nimanui nu ii place sa haleasca shaorma fara sa bea ceva,tocmai de aceea,fetele se vor lupta in sifon.
Pentru cei care sunt mai pratici din fire,avem lupte in...intr-un teasc cu struguri,pe principiul "..joc de glezne" sau "fancy footwork",vorba rapsodului.Asta ar fi un joc de toamna.Ca joc de iarna avem luptele in piftie.
Desertul nu va lipsi.Vom avea poale-n brau.Calde!Insa servite de catre spectatori.Fetele in schimb o vor arde in profiterol,iar luptatoarele dornice de blat vor fi imbracate.Nu,nu le vom imbraca si trimite acasa.Deci,nu punem textila pe ele,ci dressing de ciocolata.Iar la sfarsit ele vor ajunge clatite.Clatite bine cu Brifcor sau Ciresica sau ce alt Cico mai vreti voi.Si aici e invers,nu castigatorul stropeste cu sampanie,ci spectatorii vor stropi castigatoarea.Si pierzatoarea.Deci cum am spus,Cico-style!
Deci,m-ai inteles?
Deci,bon appetit!

No comments: