June 5, 2008

Run,Banele,run!

Da,domn'e,da.E vorba de fotbaliatorii astia,de ne reprezinta la Milka in batatura,cica,la fotbal.Si cica,ne batem cu frantujii,macaronarii si cu batavii.
Acum sa vedem cine bate pe cine,ei pe noi sau noi pe noi?
Uite,eu zic ca ii putem bate,si voi argumenta.
Francezii nu ne vor bate,pentru ca nu vor juca cu baietii nostri,ci cu nevestele alor nostrii,ca doar romancele noastre-s faine rau,si decat sa il fugareasca un negru pe iubitul tau pe teren,mai bine sa te fugareasca pe tine.Si fara vaselina.Yes,take one for the team.
Olandezii nu ne vor bate,pentru ca ei sunt high tot timpul.Noi vom taia frunze/iarba la caini,iar ei o vor lua si o vor arde.Amsterdamishly junkish!
Italienii ne pot bate,numai daca stam cu cortul pe teren;le va fi mai familiar peisajul.
Nu stiu ce vor face ai nostri,nu cred ca vom lua bataie..chiar asa de rau.Ma consolez cu ideea ca,cifra care va indica punctele stranse la final,va fi pozitiva.Hey,zero is positive,y'know!
Si fiindca sunt roman,adica priceput la politica si fotbal,imi voi da cu parerea in ceea ce priveste primul 11 cu care ar trebui sa inceapa Piti.
Nu le voi spune pe nume,le voi da eu nume,asa cum fac toti pustii care se joaca FIFA.Asa ca,uite echipa mea,nu de Playstation,ci de blogball: Blogont, Blograt, Blogradoi, Blogoian, Blogontra, Bloghivu, Bloganel, Blogutu, Blogocis, Blogarica, Blogiculae.
Multa bafta,baieti.Hai Romania!

1 comment:

Anonymous said...

foarte tare frate :))